?
 ?
 " oraz modelem nowych płetw dla nurków wrakowych i jaskiniowych Power Jet SE.
 " oraz modelem nowych płetw dla nurków wrakowych i jaskiniowych Power Jet SE.
 .
 .

Z tego co przeglądałem pobieżnie wystawców, to z PL będzie xdeep, scubatech, santi, no gravity.... i chyba tyle
  Z tego co przeglądałem pobieżnie wystawców, to z PL będzie xdeep, scubatech, santi, no gravity.... i chyba tyle   

| Zbigniew Sikora napisał/a: | 
| Wybieramy sie z "Mlodym" na sobote i niedziele 17-18.01. | 

| Zbigniew Sikora napisał/a: | 
| Jak zabierzesz ekspres do kawy do zagladniemy na espresso | 
 .
 .      

.
 .

. Poszło interesująco, głównie dlatego, że pierwszy zestaw przygotowany dla kobiet szybko dopasowała sobie pewna Włoszka...
 . Poszło interesująco, głównie dlatego, że pierwszy zestaw przygotowany dla kobiet szybko dopasowała sobie pewna Włoszka...   

.
 .
| Wojtek Filip napisał/a: | 
| Hej. Stoisko stoi. Mamy nową odsłonę i nie wiem jak długo składalibyśmy całość w 2 osoby, ale sporą niespodziankę sprawili nam dystrybutorzy Tec Line z Niemiec, Włoch i Belgii. Siłą 10 osób postawiliśmy wszystko w 1,5 godziny  . Obrazek Zamieszanie zrobiło się w czasie ustawiania sprzętu - niespodziewanie zrobiliśmy nieoficjalną premierę nowych worków przy całkiem sporej publiczności i to ciągle w czasie składania stoiska  . Poszło interesująco, głównie dlatego, że pierwszy zestaw przygotowany dla kobiet szybko dopasowała sobie pewna Włoszka...   Obrazek Więcej o nowych workach w dziale sprzętowym. Dostaliśmy informację, że pewna niemiecka firma podrobiła nasz worek Special Edition. Z pewnym niepokojem zaczęliśmy się rozglądać i... okazało się, że worek posiadający główne cechy SE wcale nie pojawi się na obcojęzycznym stoisku  . Więcej z Boot już niebawem - czas spać. Jutro otwarcie targów! | 
 .
.

" .
 " . 
 .
 .

| Z pewnym niepokojem zaczęliśmy się rozglądać i... okazało się, że worek posiadający główne cechy SE wcale nie pojawi się na obcojęzycznym stoisku . | 
| Witold Hoffmann napisał/a: | 
| ...Miło było wpaść i zaatakować Wasz ekspres do kawy Fajnie że ktoś ma chęci żeby spojrzeć na nurkowanie pod kątem drobnych detali, które ułatwiają życie! | 

| Piotr Czernik napisał/a: | 
| Przyjdź proszę na stoisko XDEEP'a | 
 .
  .

| jeżeli coś Was szczególnie zainteresuje, chętnie poszukam szczegółów. | 

| Tomek Płociński napisał/a: | 
| Poprosze fotki stoisk EeasyDive i obudów LEO II oraz LEO III oraz Hugyfota !!!! | 
 rozumiem, że te 3 obudowy są na stoisku Easydive?
  rozumiem, że te 3 obudowy są na stoisku Easydive? 

.
  .

) wiozę ze sobą baaaardzo duże zadowolenie. Z punktu widzenia wystawcy, to najbardziej udane targi w historii wystawiania się na nich TecLine, z powodu moich dwóch nowych produktów jest jeszcze fajniej, bo informację, że można u nas znaleźć jedną z dwóch rzeczywistych nowości targowych tylko z pozoru przyjąłem samym uśmiechem. Nowy worek Peanut jest kolejną interesującą, polską pozycją na rynku sprzętu nurkowego.
 ) wiozę ze sobą baaaardzo duże zadowolenie. Z punktu widzenia wystawcy, to najbardziej udane targi w historii wystawiania się na nich TecLine, z powodu moich dwóch nowych produktów jest jeszcze fajniej, bo informację, że można u nas znaleźć jedną z dwóch rzeczywistych nowości targowych tylko z pozoru przyjąłem samym uśmiechem. Nowy worek Peanut jest kolejną interesującą, polską pozycją na rynku sprzętu nurkowego. 

?
 ?