!
 !
 )
 )

.
 . 
 ? ) zainteresowała natychmiast pozostałych producentów skuterów. Wywiad Bonexa, tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że mamy do czynienia z produktem, który będzie się liczył na rynku podwodnych napędów.
 ? ) zainteresowała natychmiast pozostałych producentów skuterów. Wywiad Bonexa, tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że mamy do czynienia z produktem, który będzie się liczył na rynku podwodnych napędów. 

.
 .      
     | Kamil Szwarc napisał/a: | 
| Mówił,  że Santi to Alfa Romeo wśród sucharow.  | 
| Tomasz Wciórka napisał/a: | 
| z ostatniej dyskusji na necie i własnych doświadczeń wychodzi niestety, że może takie określenie przylgnąć do Santi, niestety | 
| Andrzej Piekarski napisał/a: | 
| nie wydaje mi sie. każdy tam cos zbroił ale sądzę, że z chwilowym złym PR Santi sobie poradzi robiąc wszystko aby klienci sami przestali o tym mówić poprzez usuwanie wad ze swoich produktów na swój koszt. czas pokaże | 
 wymienił od ręki, resztę załatwił z santi sam
 wymienił od ręki, resztę załatwił z santi sam
| omiast od suchego oczekiwałbym, aby nie wymagał corocznej wymiany zamka czy podklejania nieszczelności na szwach... nawet jeśli serwis wykonał je w ramach gwarancji czy dbania o dobre imię. | 

aż tak pięknie nie ma, kryza się zużyła po ponad 2 latach a buty zmieniłem na większe.
 aż tak pięknie nie ma, kryza się zużyła po ponad 2 latach a buty zmieniłem na większe. 
 ?
  ?      
     | Wojtek A. Filip napisał/a: | 
| W ramach zaspokajania własnych potrzeb nurkowych wyposażyłem się w miernik tlenku węgla, co znacząco poprawiło mi samopoczucie  . | 
 Szkoda.
 Szkoda.

| Jarek Andrzejewski napisał/a: | 
| Pytanie do chemików: skąd wziąć troszkę CO? | 
| w sklepie akwarystycznym nabiją ci butle np. argonówkę CO2, gaz wykorzystuje się do "użyźniania" akwarium | 
 .
 .
 .
 .
 .
 .

| Jarek Andrzejewski napisał/a: | 
| Teorię znam, nawet mam piec, ale jak w praktyce zapewnić ten "niedostateczny dopływ"? | 

| Dariusz Szymański napisał/a: | 
| sorki za spamowanie w temacie, ale do produkcji CO można też użyć zwykłej świeczki | 
| Wojtek A. Filip napisał/a: | 
| Czyli Alfa to dobre auto  ? |