Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-07-2017, 21:10 dobry obraz może wiele
...i co z tego, że mało nurkowo
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-08-2017, 17:09
Jeszcze kilka obrazków, które mogą się spodobać (jak na razie autor wyginajacego dino jest the best )
Zatem dinozaury w innej roli:
Erwin Schrödinger to bardzo interesujący gość. Jak można mieć coś i równocześnie nie mieć?
Być albo nie być - oto przykład
aby inaczej przybliżyć jego teorię
na koniec coś dla lubiących wyszukany fetysz...
S. Lem
Stopień nurkowy: P4 full TMX
Ilość nurkowań rocznie: 90 Pomógł: 8 razy Wiek: 62 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 1082 Skąd: Koszalin
Wysłany: 23-08-2017, 01:25
No to się ubawiłem!
Czym najbardziej? Hmm... Chyba najpierw "Tato, czy bóg istnieje", a potem "mosiądzem".
Ale może otworzymy ranking, który obrazek kogo najbardziej ubawił? Jestem ciekaw rezultatów, czyli swojego położenia w "społeczeństwie".
_________________ Pozdrawiam
-----------------------------------------------------
"Wiem tylko to, co sam widziałem." - Ernest Hemingway
"Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum..." - Michał Zabłocki
Stopień nurkowy: nTMX, Cave, GUE FT
Ilość nurkowań rocznie: 60 Pomógł: 9 razy Wiek: 57 Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 1040 Skąd: Łódź
Wysłany: 23-08-2017, 11:07
Ha, Ty wiesz, że post ze zdjęciem kota S zamieściłeś dokładnie wtedy kiedy czytałem, o aktualnych poglądach na rozwiązanie tego problemu?
Chociaż z tą jednoczasowością to też może być jazda. Jesteś trochę na północ więc poruszasz się trochę wolniej czyli czas Ci płynie szybciej, więc w sumie to do końca nie wiadomo kiedy to w. Warszawie względem czytania w Łodzi pisałeś...
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 24-08-2017, 08:26
Piotr Głoskowski napisał/a:
Ty wiesz, że post ze zdjęciem kota S zamieściłeś dokładnie wtedy kiedy czytałem, o aktualnych poglądach na rozwiązanie tego problemu?
Chociaż z tą jednoczasowością to też może być jazda. Jesteś trochę na północ więc poruszasz się trochę wolniej czyli czas Ci płynie szybciej, więc w sumie to do końca nie wiadomo kiedy to w. Warszawie względem czytania w Łodzi pisałeś...
Piotr, coś między nami jest, chyba już czas zacząć mówić o tym otwarcie , więc nie zwalaj na czasoprzestrzeń
.
Tymczasem kawałek historii, który może mało mówić młodym użytkownikom forum, ale tym w średnim wieku z pewnością więcej
i jeszcze kilka znaków czasu
Głowa dorosłego człowieka waży pomiędzy 5, a 7kg
oraz coś na co "socjologowie-statystycy" tracili tylko czas, bo to przecież jasne
S. Lem
Stopień nurkowy: Tech Diver IANTD
Oznaczenie stage: MTR Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Lis 2010 Posty: 707 Skąd: łódzkie
Wysłany: 25-08-2017, 14:51
kolega z mojej pracy ma powiedzenie: " Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek". Ale proszę nie pytajcie jaki to mój bliski kolega. Po prostu muszę z nim pracować i tyle
_________________ Pozdrawiam
Marcin T.
Art. 54. Konstytucji RP
"1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum