O co chodzi Wedle mojego Kalendarza 02.03 TO JEST NIEDZIELA!!! I ja Sie na Niedziele szykowalem ?? O co chodzi ??? Bo sie lekko poirytowalem ?? Sprawdzilem Wszystkie Kalendarze w Domu i nie chce byc inaczej 01.03 to jest SOBOTA a 02.03 TO NIEDZIELA !! Wiec...
Wojtek gdzieś w środku tematu zmienił datę co wszyscy zauważyli i zaakceptowali - no może z wyjątkiem Maćka napisał/a:
Właśnie się okazało, że warsztat z 01.03 mogę przesunąć, więc możemy testy ustawić właśnie na sobotę 01.03 co pewnie będzie na rękę przyjeżdżającym z daleka.
Więc moja propozycja sobota godz 14.00
Może być?
Zaraz zmienię główny tytuł...
Przepraszam za kłopot.
w Kobze Źbika - kurna dziaslo jest zle jest bardzo zle sobota niestety jest zaplanowana przeoczylem kurde przoczylem Ciagle sugerowalem sie tematem . Nie wiem w takiej sytuacji czy dam rade byc .
Znów się pozmieniało i Nul jednak szuka transportu...
Większego niż wózeczek do twina...
Na trasie Kraków - koparki to znaczy wiata któraś - i z powrotem...
N.
Tylko bron boze nie pokus sie o komentowanie po testach Wink
Cytat:
Jak sie dowie to zabroni Mr. Green
Nie jestem pewien o co wam chodzi , wiem tylko, że jeżeli dzisiaj latarka do mnie dotrze( a podobno już jedzie), to naładuję akumulator zgodnie z instrukcją "azon manual" i przywiozę w sobotę - tam będzie można ją macać, porównywać, świecić w dziury itp. Jeszcze wieczorem założę temat gdzie każdy będzie mógł opisać swoje wrażenia testowe - może też trafić się relacja on-line .
Nie jestem tylko pewien czy dojdzie 10W HID Halcyona - dopiero wczoraj BtS wysłał go z Niemiec, więc w najgorszym wypadku będzie tylko 18W.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum