Stopień nurkowy: -)
Stopień instruktorski: OWSDI, MSDT Pomógł: 24 razy Wiek: 55 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 1577 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-03-2011, 11:33
No to wygląda na wersję "końcową Bety".
Powiększyłem minimalnie rozmiary aby dodać materiału.
Lepiej, żeby klucz niszczył się lokalnie niż wcześniej... pogiął.
Resztę niedzieli spędzę z dala od komputera i tematów projektowych.
Tak więc poniżej jest wynik końcowy naszych rozważań. Dziękuję za aktywny udział, dzięki temu powstał klucz lepszy jak mniemam od zaproponowanego przeze mnie pierwotnie.
Po niedzieli porozsyłam "hurtem" do Was dalsze informacje.
Termin:
Wersja surowa będzie dostępna za około 10 dni. Taką też można odebrać aby samemu wykończyć sobie końcówki robocze. Nie jest dużo tego szlifowania i każdemu dokładnie opowiem co i jak trzeba ukształtować.
Wersja obrabiana przeze mnie to dodatkowe 2-3 tygodnie czekania, może nieco więcej...
Priorytetem jest dla mnie realizacja zamówień na płyty i D-ringi.
Jeśli to czytasz to wyślij mi poproszę jak najszybciej info jaką wersję zamawiasz: surową czy obrobioną. A także adres wysyłki jeśli jeszcze go nie wysłałeś. Oczywiście w Warszawie możemy się spotkać osobiście W takim przypadku potrzebuję przynajmniej telefon kontaktowy
Ci, którzy chcą abym im zamontował "klucz do pestek int-din" (śrubka, nakrętka i dodatki) proszę także o info. Wystarczy hasło +DIN. O cenie tego dodatku poinformuję jak ją określę ale będzie w granicach rozsądku
Ostateczny termin na składanie zamówień pozostaje w mocy: do końca niedzieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum