Urzad Morski Gdynia wraz z Baltyckim Towarzystwem Wrakowym, wykonal pelna dokumentacje lotniskowca , majaca na celu udostepnienie wraku do nurkowania
a teraz Tomasz Francuz napisał -Wrak leży w 3 milowej strefie bezpieczeństwa platformy wydobywczej.
Raczej nie będzie udostępniony do szerokiego nurkowania.
I o co tu chodzi?
Będzie można nurać czy nie?
Milo mi poinformowac ,ze dzieki staraniom Baltyckiego Tow Wrakowego
W zeszlym tygodniu Urzad Morski Gdynia zniosl zakaz nurkowania na GZ. Co oznacza,ze kazdy ubiegajacy sie o pozwolenie na nurkowania na GZ po spelnienieu warunkow formalnych bedzie mogl uzyskac zezwolenie bez problemow.
Docelowo ma zostac dopisany do listy wrakow udostepnionych do nurkowania
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Wysłany: 06-07-2009, 22:44
tomek stachura napisał/a:
dzieki staraniom Baltyckiego Tow Wrakowego
No to wielkie "dziekuje" dla wszystkich ktorzy sie o to postarali.
Miejmy na dzieje, ze to pierwszy krok ku normalnosci.
Jeszcze raz dzieki.
pzdr
Tomek
Witam! mam tylko 1 pytanie odnośnie muzy w filmie - to chyba jednak Peter Moore a nie BMG. Widziałem tych kolesi na żywo w LVg (mówię o BMG) i nie wydaje mi się, aby Ci jajcarze sami grali akurat taką muzę Sprostujcie jeśli się mylę.
Pozdrawiam i gratuluję całej ekipie fantastycznego nurkowania, a Łukaszowi również filmu. KOWI
_________________ Daniel Kowalski 668 016 570 / 600 439 472
Dzięki za słowa uznania w kwestii nurkowań i filmu
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie, większa rzesza nurków będzie miała
okazję podziwiać ten wyjątkowy wrak. Naprawdę, warto wykorzystać dostępność wraku!
Jeśli chodzi o muzę, to pochodzi z płyty The Complex BMG i słusznie Kowi zauważyleś, iż przy tworzeniu tej płyty współpracował z nimi Peter Moore.
Zazdroszczę koncertu na żywo a dla zainteresowanych podaję link, gdzie możecie obejrzeć ich występ
http://www.youtube.com/watch?v=HMA-gRAjm-g&feature=related
Pozdrawiam!
Na stronie http://www.wrecksdiving.com/Relacja-ab3-52.html mozecie przeczytac pelna relacje z wyjazdu, a w galerii z 2009 obejrzec ponad 100 zdjec z wyjazdu.
Strona jest jeszcze w trakcie uzupelniania wiec przepraszam z gory za braki w opisach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum