Witam serdecznie,
czy ktoś z Warszawy ma jakieś zalegające skrzydło/jacket do singla, z którym byłby skłonny rozstać się na 2 tygodnie? W niedzielę wybieram się na 2 tygodnie do RPA i niestety tamtejsi nurkowanie są bardzo ściśle nastawieni na nurkowanie z pojedynczymi flaszkami, a swojego skrzydła singlowego się niestety pozbyłem. Z góry dzięki!
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 13-07-2012, 13:01
Za wcześnie jedziesz Jakbyś jechał za dwa tygodnie, to byś dostał
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 13-07-2012, 14:26
Jeśli tylko jest w domu - sprawdzę i dam znać wieczorem.
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 13-07-2012, 18:31
Hej,
Mam Pioniera 27 i 30 lbs - wybieraj
Wysyłam telefon na PW
pozdrawiam
Monika
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Stopień nurkowy: Cave I
Ilość nurkowań rocznie: 90
Wysłany: 13-07-2012, 21:20
Piotr Czernik napisał/a:
W tę niedzielę?
Szkoda że nie zadzwoniłeś to bym Ci ZEOS'a wysłał...
Dzięki Piotrze, już pożyczyłem od Moniki:) Myślałem do tej chwili, że uda mi się tam w twinie ponurkować, ale niestety okazało się, że nie znają takiego urządzenia, "bo zanim się powietrze skończy w twinie to jest tak zimno, że trzeba wychodzić z wody". Woda natomiast ma tam około 13-14 stopni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum