Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 14-03-2006, 11:12
skłaniam sie przy znaczku POL, ale z przodu linka, ze tak powiem, zeby od razu wyłapac...
z jednym kolega ma rację.....miliony bezsensownych linkow tylko zasmieca krajobraz....jak kazdy poda te, z ktorych najczesciej korzysta bedzie gut, nie robmy drugiego google
ja podałam 5 - bo akurat tych w bibliotece nie było - a jest tam duzo ciekawych rzeczy.....mysle ze jak kazdy spojrzy w swoje "favorites" - uzbieramy super zestaw najwazniejszych i najbardziej potrzebnych.....ksiazkowych pozycji
dostałam wczoraj od KrzyHa adres strony na której znajduje się około 2000!!! linków do stron nurkowych (głównie angielskojęzycznych), chciałabym sukcesywnie przenosić je do naszej Biblioteki.
Proponuję:
1. Umieścić w bibliotece link do tej bogatej w linki strony.
2. Wybrać linki, które uznasz za najbardziej wartościowe i tylko je umieścić bezpośrednio w bibliotece.
_________________ W gruncie rzeczy nie chodzi wcale o to co umiesz, lecz o to w jaki sposób korzystasz ze swoich umiejętności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum