Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 26-05-2008, 15:26
Łódź też już wie wiedziała już wcześniej
co do organizacji to mogę zapewnić lokal (ewentualnie z możliwością spania na podłodze - hmmm chyba mogę), sprężarkę, prąd, krzesła, stoliki, czajnik i rzutnik ze ścianą...
do tego mogę jeszcze zaoferować dwie położone w odległości max 50 km żwirownie z głębokoscią 18 i 20m (w jednej trochę leśniczy jest nerwowy ) ale do przejścia no i wspomniane jeziorka (białe 96 km, budzisławskie 140 km i inne do woli).
Wysłany: 26-05-2008, 15:50
borosail napisał/a:
Łódź też już wie wiedziała już wcześniej
co do organizacji to mogę zapewnić lokal (ewentualnie z możliwością spania na podłodze - hmmm chyba mogę), sprężarkę, prąd, krzesła, stoliki, czajnik i rzutnik ze ścianą...
do tego mogę jeszcze zaoferować dwie położone w odległości max 50 km żwirownie z głębokoscią 18 i 20m (w jednej trochę leśniczy jest nerwowy ) ale do przejścia no i wspomniane jeziorka (białe 96 km, budzisławskie 140 km i inne do woli).
co do pozostałych szczegółów to... do ustalenia
Myślę, że to dobry pomysł by połączyć, pod berłem Borosaila, Łódź i Warszawę Nie jestem w stanie podjąć się organizacji - bez szans czasowo - ale mogę dorywczo w czymś pomóc.. np. pogadać z Głównym Sharkiem, Jackiem - widziałem się z nim w ostatni piątek nad Białym właśnie i widzi mi się, że mozna go namówić na organizacyjny udział Crazy Sharka w przedsięwzięciu..
Pozdroofka
Janek
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 26-05-2008, 15:52
Właśnie rozmawiałem z Jackiem. Bardzo mu sie spodobał ten pomysł i jest skory do współpracy. Z informacji jakie uzyskałem wynika , że:
- jest wiele gospodarstw agroturystycznych o roznym standardzie i cenie, wiec nie ma problemu z noclegiem
- catering mozna zalatwic na miejscu, pierogi, gulasz, ognisko, girll (w tym czesc moze zasponsorowac Jacek)
- pokazy i prezentaje odbylyby sie nad jeziorem pod dachem altanki, lub namiotami, wiec impreza przyjelaby charakter plenerowo-piknikowy.
Pytanie co Łódź i Płock na to?
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 26-05-2008, 18:01
"jedno słowo"
ale to nie będzie moja nowa ksywka.... już na ocieplaczu mam boro... trochę trudno byłoby przerobić naszywkę...
więc tak:
ja podtrzymuję to co napisałem w kwestii lokalu i innych, jesli chodzi o wodę i jezioro białe nie mogę konkurować, bo i nie mam czym, żwirownie są ładne ale nie tak wyposażone jak białe.... poza tym catering jest jak ktoś coś weźmie...
co do załatwienia ludzi z łodzi to się piszę, podagam, pojątrzę, poknuję i popodjudzam... w tym akurat to jestem....
jeśli formuła spotkania okaże się wyjazdem nad białe, to moje macki nie sięgają skutecznie tak daleko dlatego Plotek jesli masz kontakt z bossem Sharkiem dogaduj...
ja chętnie pomogę w logistyce na miejscu i innych koniecznych.
Janek, Plotek, Dzinks (podzielenie sie wiedzą): pomożecie??
Widzę, że temat się szybko rozwija, kto by się spodziewał...
No i mamy nowego króla - Boro dziękuję.
Proponuję, żebyś potraktował sprawę kompleksowo, nie dzieląc jej na WAW i LD.
Jeżeli organizatorów będzie więcej (jak na razie Polska zachodnia milczy...) to możemy dla Was uruchomić małe podforum, gdzie będzie można przekazywać różne uwagi, formularze, czy inne przyjemności.
Co myślicie o tym żeby zrobić testy na Koparkach ? Jeżeli uznacie, że to fantastyczny pomysł to kto chce się zająć organizacją i dlaczego jest to aleXandra i Robertg ?
Czy ktoś może podpowiedzieć stosowną lokalizację w rejonie Wrocławia?
Stopień nurkowy: NTMX
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Paź 2006 Posty: 483 Skąd: śląsk
Wysłany: 27-05-2008, 09:04
Dorota i Wojtek napisał/a:
Co myślicie o tym żeby zrobić testy na Koparkach ? Jeżeli uznacie, że to fantastyczny pomysł to kto chce się zająć organizacją i dlaczego jest to Alexandra i Robertg ?
Hehehe sam nad tym sie zastanawialem ale Koparki, poza tym ze sa calkiem przyjemnym i (dla mnie) mega nudnym zbiornikiem maja jedna wade... ciezko tam o sale wykladowa, ze o noclegach nie wspomne. Pomyslimy, popytamy i moze cos z tego wyjdzie ale nieuniknione sa jazdy od miejsca wykladow nad wode i pozniej na jedzenie i spanie.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-06-2008, 10:13
Hej.
Robert - dziękuję za deklarację objęcia stanowiska oficera politycznego na zachodniej rubieży 8)
scyllis napisał/a:
Admina uprasza się o wyłuszczenie wątku jako testy - Szczecin czy jakoś tak.
Z uwagi na moją niespotykaną fajność (w kategorii "przyjazny admin" )...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum